Hacı Odabaş, AHDÇF Başkanı oldu
banner135

Turgut Özal İş Merkezi Belediye Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen Genel Kurul Toplantısı’nın Divan Başkanlığına Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Uğur Demirer, katip üyeliklere ise Kazım Mercan ve Mehmet Emin Örten seçildi.

Genel Kurula, Çorum Hitit Dernekleri Konfederasyonu Genel Başkanı Av. Cemal Emir, Çorum Hitit Dernekleri Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcıları, Sedat Ilıman, Ali Deniz, Ali Uykun, CHP Etimesgut Belediye Meclis Üyesi Ali Barçın, Çorum İl Özel İdaresi Başkanı Mehmet Bektaş, CHP İl Başkanı Mehmet Tahtasız, CHP Merkez İlçe Başkanı Ulaş Tokgöz, İYİ Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı,TDP İl Başkanı Engin Erenler, Oğuzlar Önceki Dönem Belediye Başkanı Orhan Ateş ve çok sayıda üye katıldı.

Toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlatıldı. Genel kurulda Anadolu Hitit Dernekleri Çorum Federasyonu faaliyetlerini anlatan Mevcut Başkan Ali Özgür, federasyonun kuruluş amacını hatırlatarak, yapılan çalışmalar ve burs verilen öğrenciler hakkında bilgi verdi.Ali Özgür, “ Göreve geldiğim günden beri Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde Cumhuriyetin değerlerine ve anayasanın ilk dört maddesinden taviz vermeden insanlarımızın etnik kökenine dini inançlarına bakmadan farklılıklarımızı zenginliğimiz kabul ederek üye derneklerimizle gönül ve güç birliği içerisinde faaliyetlerimizi tamamladık” dedi

Yapılan seçimde 82 üye oy kullandı. Oylardan 1’i geçersiz sayıldı. Mevcut Başkan Ali Özgür 31 oy alırken Hacı Odabaş 50 oy ile Anadolu Hitit Dernekleri Çorum Federasyonun yeni başkanı oldu.

Hacı Odabaş Başkanlığında oluşturulan Anadolu Hitit Dernekleri Çorum Federasyonu yönetim, denetim ve üst kurul delegeleri şu isimlerden oluştu:

Yönetim Kurulu Asil: Hacı Odabaş, Ali Üremiş, Güngör Atak, Emine Özten, Memduh Günen, Mutlu Kılıç, Servet Kurtoğlu.

Yönetim Kurulu Yedek: Rıza Özçifti, Haydar Yılancı, Bayram Kentel, Ali Başar, Hamide Semerci, Ali Arslan, Mehmet Yücel.

Denetleme Kurulu Asil: Kemal Karakuş, Büşra Karanfil, Kadir Şahin.

Denetleme Kurulu Yedek: Kazım Mercan, Fikret Özpolat, Ercan Özkan.

Üst Kurul Delegeleri: Hacı Odabaş, Garip Işıtır. İsmail Gümüş, Ekrem Uyar, Mutlu Kılıç, Güngör Atak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.