Felçli çocuğa sokak köpeği saldırdı
banner135

Alaca’da daha önce felç geçiren Yusuf Karagedik isimli 14 yaşındaki gence sokak köpeği saldırdı. 
Olay, Cumhuriyet Mahallesi Taşkın Sokak’ta gerçekleşti. Sabah evinden çıkan ve 3 arkadaşıyla birlikte bakkala giden 14 yaşındaki Yusuf Karagedik, sokak köpeğinin saldırısına uğradı. 
Konuyla ilgili şikayette bulunan Yusuf Karagedik’in velisi İsmail Karagedik, “Sokak köpeklerinin bu tür saldırılarından artık bıktık. Bu soruna bir çözüm bulunmalı. Daha önce felç geçiren çocuğum sabah evden çıkıyor 3 arkadaşıyla birlikte bakkala gidiyor. Sokakta daha önce başka çocuklara da saldıran sokak köpeği 3 çocuğa saldırıyor. 
Diğer iki çocuk köpeğin saldırısından kaçabiliyor ancak benim oğlum felçli olduğu için kaçamıyor. Kollarında ve bacağında yaralar oluştu. Sokak köpeklerinin ilçemizden bir şekilde temizlenmesini istiyoruz. Çocuklarımız sokakta gezemez oldular. Yetkililerden bu konuyla ilgilenmelerini ve bu sorunu çözmelerini bekliyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.