Engelleri ortadan kaldırdılar
banner135

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Çorum ve ilçelerinde çeşitli ziyaretler gerçekleştirilerek, engellilerin yanında olundu.

Alaca'da ise Alaca Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu ve İlçe Başkanı Ragıp Ağacdan engellilerin yanında olmanın yanı sıra engelli araçlarına oturarak, aradaki engelli kaldırdılar.

Herkesin her an bir engelli adayı olabileceğini ve engellileri anlamanın onların sorunlarına çözüm üretmenin çok önemli olduğunun altını çizen Alaca Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu ve İlçe Başkanı Ragıp Ağacdan, Alaca Engelliler Derneği'ni ziyaret ederek, Engelliler Günlerini tebrik etti.

Engelli olmanın zaten çok zor olduğunu dile getiren Başkan Şaltu, onların hayatlarını kolaylaştırmak için çalışmalar yapılması gerektiğine dikkat çekti.

(Ebru Çalık)

Arap Kurt

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.