Emlak Katılım Çorum’a ilk şubesini açtı
banner135

Emlak Katılım yerel üretimi desteklemek, istihdama ve büyümeye olumlu katkı sağlamak hedefi ile yaptığı çalışmalara hız kesmeden devam ediyor. Müşterilerinin finansal ihtiyaçlarıiçin yenilikçi ürün ve çözümler üretmek üzere çalışmalarını kararlılıkla sürdüren Emlak Katılım yeni şubelerini müşterileriyle buluşturuyor. Emlak Katılım, Çorum’daaçtığı son şubesi ile Türkiye genelinde toplam 72 şubeye ulaştı.

Emlak Katılım,müşterilerine dijital bankacılık araçlarıyla hizmet sunmaya devam ederken Türkiye’nin dört bir yanında şubeleşme çalışmalarını da hız kesmeden sürdürüyor.Emlak Katılım Çorum’daki ilk şubesiyle bölgedeki müşterilerinin farklılaşan finansal ihtiyaçlarına yanıt vermeyi hedefliyor.

Bayraktar: Yeni ürün ve hizmetlerimizle farklılaşmayı sürdüreceğiz

Yeni şubeleriyle sektöre ve ülkenin ekonomisine katkı sağlamaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Emlak Katılım Genel Müdürü Nevzat Bayraktar, “Katılım bankacılığı ilkeleriyle yeniden faaliyetlerimize başlamamızın ardından, doğru adımlar atarakkısa sürede gerek şubeleşme gerekse finansal yapı anlamında güçlendik.Sanayi ve ticaret yönünden bölgesinde gelişmiş, köklü tarihi ilekültür turizmi açısından ülkemizin önemli merkezlerinden olan Çorum’da ilk şubemizi açmış olmaktan dolayı mutluyuz.Ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum”dedi.

Müşterilerinin birikimleri kur değişiminden etkilenmeden değerlenmeye devam ediyor

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası ile Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın duyurduğu yeni sistemle kur artışından kaynaklanan gelir kayıpları koruma altına alınıyor. Emlak Katılım Bankası’nın bu kapsamda geliştirdiği “Kur Korumalı TL Katılma Hesabı”, ‘’Dövizden TL’ye Kur Korumalı Katılma Hesabı’’ ve “Altından TL’ye Kur Korumalı Katılma Hesabı”ile müşteriler risklerden korunarak tüm kâr payı imkânlarından faydalanabiliyorken hesaplarına yansıyan kâr payı ödemesine de stopaj uygulanmıyor. Emlak Katılım’ın kur korumalı TL katılma hesapları avantajlarından tüzel müşterileri de yararlanabiliyor.Banka müşterileri, mobil ve internet şube aracılığıyla ya da en yakın Emlak Katılım şubesinden kur korumalı TL katılma hesaplarını kolaylıkla açabiliyorlar.

Arap Kurt

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.