“Emellerine ulaşamayacaklar”
banner135

Ziyarete, Alaca Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu, AK Parti MKYK Üyesi Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, AK Parti Çorum Milletvekili Av.Oğuzhan Kaya, AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu , AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Alaca Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Arslan, AK Parti Alaca İlçe Başkanı Ragıp Ağaçdan ve şehit aileleri katıldı.

Ziyarette şehit aileleri ve gazilerin sosyal haklardan yararlanabilmeleri ve şehit ailelerinin sorunları görüşüldü.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İç Anadolu Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Zeki Dilmen, şehit ailelerinin ve gazilerin sosyal haklardan yararlanması konusunda gerekli yasaların düzenlenmesi gerektiğini iletti.

AK Parti MKYK Üyesi Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan ise , “Ülkemizin başı sağolsun. Bu gün şehitlerimiz var. Terör unsurları emellerine ulaşamayacaklar.Bu milletin bu topraklara sahip çıkmasıyla her şeyi aşacağız.Başımız sağolsun. Sizler için ne yapsak az gelir. Sorunlarınızın çözümü için her zaman yanınızdayız” dedi.

Arap Kurt

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.