Ekim ayı personel toplantısı yapıldı
banner135

Alaca ilçe müftülüğü din görevlileri toplantısı İlçe Müftülüğü Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi.
Merkez H. Şahmerdan Camii Müezzin Kayyımı Erdoğan Güler’in sunuculuğunu yaptığı toplantının ilk bölümü Sebilullah Camii Müezzin Kayyımı Hüseyin Koyun’un Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.
Ardından Ekim ayı gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Gündem maddelerinin müzakeresinden sonra İlçe Müftüsü Fatih Kaya, "Başkanlığımızın 2019 yılı umre talimatı ile mevlidi nebi haftası hakkında görevlilere bilgi verdi. Yurt içi ve yurt dışında vekalet yolu ile kurban kestiren personellerimize Başkanlığımızın göndermiş olduğu teşekkür belgeleri takdim edildi. Toplantıya konuk olarak Türk Diyanet Vakıf Sen Genel Başkanı Nuri Ünal, Çorum İl Başkanı Tuygun Hoşnut ve sendika temsilcileri katıldı. Toplantı ilçe müftüsü Fatih Kaya’nın görevlilerimize yönelik temenni ve dilekleri ile son buldu" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.