Dünya Çorumlular Konfederasyonu'nun resmi kuruluşu duyuruldu
banner135

Üsküdar Belediye Başkanlığı ev sahipliğinde Valide Sultan Gemisinde Dünya Çorumlular Konfederasyonu'nun 02.06. 2022 tarihinde Resmi olarak kuruluşu münasebeti ile kahvaltı programı düzenlendi.

Programa milletvekilleri, siyasetçiler, belediye başkanları, iş insanları, bürokratlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri katılım sağladı.

Dünya Çorumlular Konfederasyonu Genel Başkanı Metin Akkuş, programda bir konuşma yaparak, tüm katılımcılara yanlarında oldukları için teşekkür etti.

Akkuş, "Dünya Çorumlular Konfederasyonumuz Dünya Çorumlu Dernekler Federasyonu, Mecitözü Dernekler Federasyonu, Kargı Dernekler Federasyonu olmak üzere 3 tane Federasyonun katılımı ile kurulmuştur.

Tek amacımız dünyanın Kültür Merkezi Çorum ilimize Çorumlu hemşehrilerimize en iyi şekilde faydalı olabilmek ve Çorum'un tarihi kültürel yapısını Çorum ilimizin merkezi ile birlikte ilçelerini Çorum İlimizin Sanayisini tüm Türkiye'ye ve dünyaya tanıtabilmek için büyük çaba sarf ediyoruz. Programımıza katılan tüm konuklarımıza bize destek verenlere de çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Şükrü Demiray

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.