'Dualarımız sizinle'
banner135

Memur- Sen Alaca Temsilciliği ve ona bağlı olan sendikalar, Eğitim-Bir-Sen, Diyanet-Sen, Sağlık-Sen, Bem-Bir-Sen, Toç-Bir-Sen ve Birlik Haber-Sen, Barış Pınarı harekatını destekleyerek, her türlü göreve hazır olduklarını kamuoyuna açıkladılar.

Memur-Sen Konfederasyonu adına açıklamayı Memur-Sen Alaca İlçe Başkanı Kadir Şimşek, sendika bürosunda yaptı.

Kadir Şimşek, yaptığı açıklamada;

"Ülkemiz zorlu bir süreçten geçmektedir. Kahraman Ordumuz, ülkemizin etrafına örülmek istenen terör koridorunu bertaraf etmek ve bölgemize barış ve istikrar getirmek amacıyla Barış Pınarı Harekatı'nı başlatmıştır. Tarih boyunca gücünü milli ve manevi değerlerinden alan Türk milletinin tek amacı, bulunduğu coğrafyada barışı sağlamak, istikrarı tesis etmek olmuştur. Bugün de tek gayesi zulmü önlemek, barışı tesis etmek ve ülkemizi bölmek ve parçalamak isteyen terörist unsurları yok etmektir.

Bugün yapılan şey, İsrail’in güvenliği için bölgenin ateşe verilmesidir. Büyük İsrail Projesini adım adım gerçekleştirmek isteyen Amerika ve İsrail’in oyunlarını bozan hükümetimizi ve kahraman ordumuzu destekliyoruz.

Ülkemizde 8 yıldır misafir ettiğimiz Suriyeli Mültecileri sağ salim topraklarına kavuşturmayı, zulüm ve İşkenceyi ortadan kaldırmak için çaba harcayan ordumuza her türlü desteği vermeye hazırız. Bugün tarihin yeniden yazılışına şahitlik ediyoruz. Bu coğrafyada oyun kurmak isteyenler artık istediği gibi oyun kuramayacaklar. Oyun kuranların oyunlarını bozan, milletin kahraman askerleri seferiniz kutlu olsun. Yolunuz açık olsun. Allah yar ve yardımcınız olsun. Dualarımız sizinle…Bu vesileyle, Bizler Memur-Sen Konfederasyonu olarak Ordumuza desteklerimizin nişanesi olarak ev ve işyerlerimizi Türk Bayrakları ile donatıyoruz.

Tüm halkımızı da ev ve işyerlerini bayraklarla donatmaya davet ediyoruz. “Haydi Alaca, Haydi Türkiye.... Ev ve İşyerlerimize Bayrak asarak Kahraman Ordumuza destek olmaya " dedi. (Naci Aygün)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.