Destek bulamadı
banner135

Alaca'daki göçü ve işsizliği önlemek için herkesin taşın altına elini koyması gerektiğini ve belediye yönetiminde çok ortaklı bir fabrika veya insanlara iş sağlayacak ilçenin kaldırabileceği bir iş yeri açmanın bu iş yerinin sermayesinin yurt içi ve yurt dışındaki Çorumlu ve Alacalılardan karşılanabileceğine ilişkin duyuruda bulunan Şükrü Ulus, böyle bir proje başlatılması halinde 50 bin TL ile bir kampanya başlatacağını da sözlerine eklemişti. 'Alaca'da işsizlik ve göçü önleyebiliriz' başlığı adı altında sesini duyurmaya çalışan Şükrü Ulus, "Memleket sevdalıları nerede? Saygı değer Alacalı hemşerilerim 3 hafta önce gazetemiz aracılığı ile işsizlik ve göç olayı hakkında bir yazı paylaşmıştık. Şu ana kadar ne memleket yöneticilerinden nede sivil kuruluş örgütlerinden nede işveren büyüklerimizden sadece Şenol Şahin hariç ve birkaç sosyal medyadaki arkadaşlarımın yorumundan başka bir şey gelmedi. Biz bir şeyler istiyoruz. Memleketimizin geleceği için gene de umutsuzluğa düşmek istemiyorum. Gelin hep birlikte güzel ilçemiz için güzel ilçemizin insanları için bir şeyler yapalım" dedi.

Şükrü Demiray

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sükrü ulus 4 yıl önce

umutsuzluga düsmeden birseyler olmasini bekliyorum insAllah olur.

Avatar
sükrü ulus 3 yıl önce

merhaba hemserilerin ilk basta bu proje ye duyarli olacak bende varim diyecek hemserilerimi bekledim ancak su ana kadar hic bir haber gelmedi sayet bu projeyi benim önermemden rahatsiz olanlar varsa buyursunlar birseyler yapmak icin yardimci olsunlar minnet duyarim takdir ederim maddi ve manevi olarak da yardimci olacagima söz veriyorum.selamlar saygilar