'Cumhuriyet' coşkuyla kutlandı
banner135

Alaca'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 96'ıncı yıl dönümü düzenlenen programlarla coşkulu bir şekilde kutlandı.


Cumhuriyet Meydanı'nda yapılan kutlamalara Alaca Kaymakamı Kürşat Atak, Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu, Garnizon Komutanı Salih Çelik, siyasi partilerin temsilcileri, bazı daire müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan törende Alaca Kaymakamı Kürşat Atak, kısa bir konuşma yaptı.


Kaymakam Atak, bu şerefli günün 96'ıncı yıl dönümünü idrak etmenin gururu ve mutluluğunu yaşadıklarının belirterek, "Cumhuriyetimizin 96'ıncı kuruluş yıl dönümünü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutluyor; Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını eşsiz fedakarlıklarıyla milletimizin gönlünde ölümsüzleşen bütün şehit ve gazilerimizi rahmetle anıyorum" dedi.
Yoğun ilginin olduğu kutlamalarda şiirler okunarak, çeşitli gösteriler yer aldı. Programın sonunda kutlamaların hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.