Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun
banner135

Alaca TSO Başkanı Günser Şirin, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle yayımladığı kutlama mesajında, "Cumhuriyetin değerini anlayabilmek için geri kalmış ülkelere bakmak yeterlidir. Cumhuriyet, özgürlüğün güvencesidir. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının 97 yıl önce bize armağan ettiği Cumhuriyetimizin Yıldönümünü büyük bir gurur ile kutluyoruz" ifadelerinde bulundu.

Şirin, tarafından yayımlanan kutlama mesajında şu görüşlere yer verildi:

“Cumhuriyetimizin 97. yılını kutlamanın haklı gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 10. Yıl Nutku’nda söylediği gibi milletimizin az zamanda çok ve büyük işler yaparak, büyük fedakârlıklar ve zorluklarla kurduğu Cumhuriyeti korumak ve yaşatmak hepimizin öncelikli görevidir. “Cumhuriyeti biz kurduk, onu yaşatacak ve yükseltecek olan sizlersiniz" diyerek Cumhuriyeti bize emanet eden Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ilkelerinden hareketle, bu değerli hazineyi koruyarak ülkemizin dünyanın en gelişmiş ülkeleri arasında yer almasını sağlamak en temel hedefimiz olmalıdır. Bize bugünlerimizi armağan eden başta Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle bir kez daha anıyor, ülkemizin Cumhuriyet Bayramını kutluyoruz."

Arap Kurt

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.