Çorum’un talepleri görüşüldü
banner135

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Çorum'u ziyaret ederek, toplantılara katıldı.

Bakan Kurum, Çorum Valiliği ve Çorum Belediyesi'ni ziyaretinin ardından Anitta Otel'de düzenlenen toplantıya katıldı. Değerlendirme ve Koordinasyon Toplantısı'nda Çorum, ilçe ve belde belediyelerinin talepleri görüşüldü.

Bakan Murat Kurum'a Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, AK Parti MKYK Üyesi Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, AK Parti Teşkilat Başkanlığı İç Anadolu Bölge Koordinatörü Çorum Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya, Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, İl Emniyet Müdürü Mehmet Gülser, AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları, belde belediye başkanı, sivil toplum kuruluş temsilcileri, daire amirleri katıldı.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve beraberindeki heyetin katılımları ile Çorum ve İlçe/Belde Belediyelerin taleplerinin görüşüldüğü Değerlendirme ve Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi. Bakan Kurum, Çorum'da çeşitli programlara katıldı.

Arap Kurt

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.