Çalışmalar hızla devam ediyor
banner135

Alaca Belediyesi tarihi dokusuna uygun kilit taşı ve kaldırım çalışmalarına hızla devam ediyor.
Bu sene içerisinde şu ana kadar 85 Bin metrekare kilit taşı yollara döşendi. Bördör çalışmalarına da hızla devam edilirken 400 metre tül döşemesi gerçekleştirildi.
Yıldızhan Mahallesi ve Günhan Mahallesi’nde çalışmalar sokak, sokak devam ederken ilçenin alt yapısı tamamlanan sokaklarında tüm mahallelerinde çalışmalar hızla devam edildiği açıklandı.
Altyapı ve kanalizasyon çalışmaları devam ediyor.
Alaca belediyesi alt yapı ve kanalizasyon çalışmalarına hızla devam ediyor. Alaca’nın çeşitli mevkilerinde çalışmalar devam ederken Yıldızhan Mahallesi’nde 550 metre tül kanalizasyon döşeme çalışmaları devam ediyor.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Şaltu, “İlçemizin tarihi dokusuna uygun ve mahallelerimizi rahatlatacak kilit taşı çalışmalarımız ilçemiz genelinde hızla devam ediyor. Şu ana kadar 85.000 bin metrekare kilit taşı döşendi. Bu anlamda ilçe halkımızın göstermiş olduğu sabır ve duyarlılığı, ilgi ve alakasından dolayı ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.