BİK Çorum Şube Müdürü Abdullah Güler, Çorum’a veda ediyor
banner135

Basın İlan Kurumu Çorum Şube Müdürü Abdulah Güler bundan sonraki meslek hayatına Basın İlan Kurumu Denizli Şube Müdürü olarak devam edeceğini açıkladı.

Konuya ilişkin açıklamasını sosyal medya hesabından yapan Abdulah Güler, “Genel Müdürlüğümüzün takdir ve tensipleriyle, bundan sonraki görevime Basın İlan Kurumu Denizli Şube Müdürü olarak devam edeceğim. Bu görevi bizlere tevdi eden Genel Müdürümüz Sayın Rıdvan Duran Beye ve Yönetim Kurulu Üyelerimize saygılarımla teşekkürlerimi sunuyorum.Rabbim mahcup etmesin. Kurucu Şube Müdürü olarak görev aldığım Çorum’da çalışma imkânı bulduğum zaman dilimi içesinde tanıma imkânımın olduğu birçok büyüğüm, arkadaşım, dostum oldu hamdolsun”dedi.

Abdullah Güler, “Öncelikle bilgi birikimi ve tecrübesi açısından çok önemli bir değer olan Basın İlan Kurumu Yönetim Kurulu Üyesi aynı zamanda Çorum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sayın Şevket Erzen Beyi tanımaktan onur duymaktayım.Ve siz değerli dostlarım, arkadaşlarım. Sizlerle geride bıraktığımız iz ve güzel anıların bir hoş seda olarak kalmasını temenni ederim.Burada çalıştığımız süre zarfında “Sizin en hayırlınız insanlara faydalı olandır” düsturunu kendimize şiar edindik ve artı bir değer ortaya koyabilmek için mücadele ettik. Böyle güzel düşüncelerle ve dostluklarla buradan ayrılıyor olmaktan müteşekkirim. Sizlere buradan veda ederken hepinizden hakkınızı helal etmenizi diler, sevgi ve saygılarımı sunarım” sözleriyle veda etti.

Arap Kurt

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.