Başkan Şaltu’ya tam destek
banner135

Alaca Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Meclis Üyeleri yapmış oldukları açıklamalarda; “Alaca Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu ve ekibine yapmış olduğu güzel çalışmalardan dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz" dediler.
Meclis üyeleri, "Alaca MHP Belediye Meclis Üyeleri olarak Alaca’ya hizmet için tüm güzel işler de Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu ve ekibine bugüne kadar belediye meclisinde tam destek verdik bundan sonrada Alaca’ya hizmet için desteklerimiz sürecektir. Bizler güzel ilçemizin kalkınması ve hizmetleri en kısa zamanda yapılması için üzerimize ne gibi bir görev düşüyorsa yapmaya hazır olduğumuzu beyan ettik.
Şimdide desteklerimizle ve üzerimize düşecek her hangi bir görevle dahi olsa yapmaya hazır olduğumuzu belirtiyoruz. İlçemizde güzel hizmetler oluyor, bizlerin amacıda hizmetlere destek ve katkı vererek arttırılmasını sağlamaktır” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.