Avni Çelik MYO Fuara katıldı
banner135

Hitit Üniversitesi Alaca Avni Çelik Meslek Yüksekokulu, 8. Çorum Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarına katıldı.
21-24 Kasım 2019 tarihlerinde 8. kez düzenlenen Çorum Tarım, Hayvancılık ve Gıda fuarında Laborant ve Veteriner Sağlık, Gıda Teknolojisi ve Aşçılık programı akademisyen ve öğrencileri ile birlikte stant açıldı.


Çorum'un ve bölgenin önde gelen Tarım, Hayvancılık ve Gıda sektörlerini öğrencilerin tanıması aynı zamanda ilgili sektörlerinde birimlerden bulunan programları öğrenmeleri bakımından faydalı bir katılım oldu.
Etkinliğe katılmada desteklerini esirgemeyen Rektör Prof. Dr. Ali Osman Öztürk'e, Müdürü Doç. Dr. Bahat Comba'ya ve stantta görev alan Öğretim Elemanları Doç. Dr. Elçin Günaydın’a, Dr. Öğr. Üyesi Gönül Arslan Akveran’a, Öğr. Gör. Esra Özata'ya ve Laborant ve Veteriner Sağlık, Gıda Teknolojisi ve Aşçılık programı öğrencilerine ve de standa yoğun ilgi gösteren kamu ve özel sektör temsilcilerine teşekkür edildi."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.