Avcılar, Kazım Bayat’la devam dedi
banner135

Gerçekleştirilen kongrede İsmail Ataç, Ziya Durak, Emrah Arklan Divan heyeti olarak seçildi. Seçimlere girmeden konuşma yapan Alaca Avcılık Hayvanları ve Doğayı Koruma Derneği Başkanı Kazım Bayat; “Avcılar derneğimizi daha iyi bir yerlere getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Bu anlamda bizden önce görev yapan Yasin Özcan ve ekibine yapmış oldukları çalışmalardan ve hizmetlerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Yaptığımız çalışmaları hep beraber gerçekleştiriyor ve hizmetlerimizi hep beraber yapıyoruz. Avcılarımızın birlik ve beraberlik içerisinde kaynaşacak ve kardeşliğimizi pekiştireceğiz. Kacak ve yabancı avcılara asla fırsat vermeyeceğiz. Bu anlamda her türlü denetim ve cezai işlemleri yapıyoruz. Siz değerli avcı arkadaşlarıma kongremize hoş geldiniz diyor teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.
Daha sonra kongrede sağlanan çoğunlukla seçimlere gidildi. Gerçekleştirilen açık oylama ile Kazım Bayat yeniden Alaca Avcılık Hayvanları ve Doğayı Koruma Derneği Başkanı oldu.
Seçimlerden sonra tebrikleri kabul eden Başkan Kazım Bayat, tüm avcılara desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.