Asbest boruları değişti
banner135

Alaca Belediyesi, alt yapı çalışmaları kapsamında yürüttüğü asbest boru çalışmalarını tamamladı. 
Vatandaşlara yeni ve temiz bir hattan su vermeyi amaçlayan Alaca Belediyesi, bu çalışmasını tamamladı. İlçe genelinde bulunan bütün asbest borular yenilenerek, vatandaşların hizmetine sunuldu. 
Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Arslan, Alaca Belediyesi olarak ilçe genelinde asbest borularının değişimini tamamladıklarını söyledi. Yaklaşık 10722 aboneye yeni hattan su verdiklerini ifade eden Başkan Yardımcısı Arslan, "Eski hattımızda suyumuzu kestik. Artık vatandaşlarımız yeni hat üzerinden su temin ediyor. 
Eski hat kullanıp suyu kesilen vatandaşlarımız olursa 110'u veya belediyemizi arayarak bilgi vermeleri durumunda anında müdahale edilecektir. Ev ve iş yerlerinde unutulan veya başka sebepten dolayı yeni hatta geçişi sağlayamayan su abonelerimiz olabilir. Konu bize intikal ettiği anda hemen müdahale ederek mağduriyetlerin önüne geçebiliriz" şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.