Alaca’da kanlı gece 1 ölü
banner135

Alaca'da gençler arasında çıkan kavgada 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de ağır yaralandı. 
Alınan bilgilere göre Onbaşılar Köyü girişinde tabanca ile göğsünden vurulan iki kişiden birisi olay yerinde hayatını kaybederken, ağır yaralanan bir kişi de Çorum Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma hastanesi yoğun bakım ünitesine kaldırılarak, tedavi altına alındı.
İddiaya göre aralarında husumet bulunan gençler Alaca ilçesine 1 kilometre uzaklıkta bulunan Onbaşılar Köyü girişinde bir araya geldi. 
Bir süre sonra V.M., S.M. ve S.Ş., arasında tartışma yaşandı. Çıkan kavgada V.M., olay yerinde hayatını kaybederken, S.Ş., ağır yaralanarak, yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. 
Olayla ilgili çok yönlü soruşturmanın başlatıldığı ve cinayeti işlediği ileri sürülen M.T.’nin güvenlik güçlerince yakalanarak gözaltına alındığı öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.