Alaca Kaymakamlığı'ndan duyuru!
banner135

Coronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle il dışı seyahat izinlerinin Seyahat İzin Kurulu tarafından vatandaşın bizzat müracaatı ile elden verilmekte olduğunu dile getiren Alaca Kaymakamlığı, ancak aşırı yığılmaya sebep olması, sosyal mesafenin kaybolması ve piyasada sahte seyahat izin belgelerinin dolaşması sebebiyle İçişleri Bakanlığının da talimatı ile seyahat izni taleplerinin sadece e-devlet (e-başvuru) ve Alo 199 çağrı merkezi üzerinden alınacağını kaydetti. 
Alaca Kaymakamlığı'nın Seyahat İzin Kurulu
tarafından yaptığı açıklamaya ilişkin paylaşımı şöyle:
"Vatandaşların talepleri olumlu veya olumsuz değerlendirilerek yine sistem üzerinden kendilerine cevap verilecektir. Ayrıca cevaplar SMS olarak telefonlarına da iletilecektir ve yine bu suretle olumlu sonuçlanacak bir başvuru olursa sonucu Emniyet ve Jandarmanın sistemine de düşeceğinden Ayrıca bir ıslak imzalı belge almalarına da gerek kalmadan seyahat edebileceklerdir. Yol kontrollerinde ve uygulamalarında ilgili kolluk personeli tarafından sorgulama yapıldığında sistemden vatandaşın seyahat izni görülebilecektir. Bilgilerinize önemle duyurulur." 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.