Alaca'da Ali Kınık rüzgarı esti
banner135

Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen konsere Kaymakam Hicabi Aytemür, Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu, Ak Parti İlçe Başkanı Ragıp Ağaçdan, Belediye Başkan Yardımcıları Fatih Arslan, Şerif Arslan, İl Genel Meclis Üyeleri Abdurrahman Karagöz, Dursun Kaya, Nazım Çetin, Ülkü Ocakları Çorum İl Başkanı Orhan Tosik, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Ali Kınık, seslendirdiği birbirinden güzel eserlerle dinleyicileri mest etti. Konser sırasında yağan yağmura aldırış etmeyen hayranları sevilen sanatçıya müziklerinde eşlik etti.

BAŞKAN ŞALTU’DAN TEŞEKKÜR

Belediye Başkanı Halli İbrahim Şaltu, Konser sonunda Ali Kınık’a hediye takdim ederken, “yaza merhaba” konserine katılan herkese teşekkür etti. Başkan Şaltu, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Beraber yürüdük biz bu yollarda, beraber ıslandık yağan yağmurda” Allah’ın izniyle biz bu yollarda daha çok yürüyeceğiz ve beraber çok ıslanacağız. Buralara kadar gelip bu güzel gecede bizlere eşlik ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Yine kıymetli sanatçımız Ali Kınık Bey’e bizlere eşlik ettiği için kendisine ayrıca çok teşekkür ediyorum.”

Anahtar Kelimeler:
çorumAlacaAli Kınık
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.