Alaca'da 15 Temmuz etkinliği
banner135

Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen programa Alaca Kaymakamı Kürşad Atak, Alaca Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu, bazı kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Cumhuriyet Meydanı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliği hazırlanırken, koronavirüs salgını sebebi ile vatandaşlar alana ateşleri ölçülerek ve maske ile alındı.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma programı saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Kur'an-ı Kerim tilaveti ve duaların ardından ise Kaymakam Kürşad Atak ve Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu, günün anlam ve önemini belirten birer konuşma yaptı. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik konulu slayt gösterisinin ardından ise ilahi ve kahramanlık türküleri ile Mustafa Ünalan ve grubu sahne aldı. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik konulu öykü, kahramanlarımıza mektup ve resim-afiş yarışmasında derece giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

Arap Kurt

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.