8’inci Arinna Şenliği coşkulu geçti 
banner135

Alacahöyük Köyü'ndeki Kömün Pınarı mevki Çamlık'ta Köy muhtarlığı ile Ankara derneği tarafından organize edilen ve oldukça coşkulu geçen şenlikte katılımcılar gönüllerince eğlendiler. 
Şenliğe Alaca Kaymakamı Hicabi Aytemur, Alaca Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu, CHP İl Başkanı Mehmet Tahtasız, Ticaret Borsası Meclis Başkanı ve Süt üreticileri Başkanı Yılmaz Kaya, CHP Merkez İlçe Başkanı Ulaş Tokgöz, İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Hilmi Akça, Alaca CHP İlçe Başkanı İsmail Çimen, EMEP Çorum Merkez İlçe Başkanı Hıdır Aygün, Demokrat Parti İlçe Başkanı İsmail Gençkurt, Alaca Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Arslan, CHP İl Genel Meclisi üyeleri Yıldız Bek, Suat Atalay, CHP Milletvekili adayı Av. Dinçer Solmaz. köy muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı. 
Sunuculuğunu gazeteci Servet Seyfettin Mete’nin yaptığı şenlikte, sanatçılar Ankaralı Dilara, Müjgan Yürüyen , Tuğçe Kılıç, Okan Şahin ve  İnan Dekli sahne aldılar. 
Etkinlikte Alacahöyüklü ressam Ünal Yalçın’ın tablosu büyük ilgi gördü. Sosyal aktivitelere katkısı ve yardım severliği ile  bilinen Ticaret Borsası Meclis Başkanı, Çorum İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği ve Süt Üreticileri Birliği Başkanı Yılmaz Kaya, Yalçın’ın Hitit İmparatorluk Çağı'na tarihlenen Alacahöyük Sfenksli Kapı tablosunu derneğe katkıda bulunmak amacıyla satın aldı.    
Köy Muhtarı Devrim Denkli ve Ankara Dernek Başkanı Pirzade Köse, 8 yıldır devam eden şenliklerinin geleneksel olarak önümüzdeki yıllarda da devam edeceğini belirterek, şenliğe katkı veren kurum, kuruluş ve esnaflara teşekkür ettiler. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.