21. Rus Medya Kongresi için geri sayım
banner135

Küresel Gazeteciler Konseyi Çorum Yerel Basın Temsilciliğini Alaca Lider Gazetesi Genel Yayın Yönetmenimiz Hacı Odabaş'ın üstlendiği, Gazeteciler Konseyi (KGK) Kurucu Genel Başkanı Mehmet Ali Dim'in girişimleri ile Türkiye'ye taşınan Dünya Rus Medya Kongresi 25 Ekim Cuma günü saat 11.00’de Ankara’daki Meyra Palace Otel’de yapılacak.

Dünya Rus Medya Kongresi'nin yeni adresi beli oldu. Geçen yıl Eylül ayında ABD'nin New York kentinde yapılan kongrenin 21.si, Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Kurucu Genel Başkanı Mehmet Ali Dim'in girişimleri ile Ankara'da düzenlenecek.

25 Ekim Cuma günü saat 11.00’de Meyra Palace Otel’de yapılacak programa 85 ülkeden 160 Rus dili konuşan gazetecinin katılması bekleniyor. Kongrenin açılışına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan veya Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy da katılacak. 24-28 Ekim tarihlerinde devam edecek organizasyon KGK’nın ev sahipliğinde Ankara, Kayseri, Konya ve Alanya’da yapılacak. Organizasyon Ankara’da Altındağ Belediyesi, Kayseri’de Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Konya’da Konya Büyükşehir Belediyesi, Alanya’da Lonicera Hotels sahibi Uğur Sipahioğlu, ALTİD (Alanya Turistik İşletmeciler Derneği), ALTSO (Alanya Ticaret ve Sanayi Odası) ve Alanya Belediyesi’nin destek ve sponsorlukları ile gerçekleştirilecek.

Arap Kurt

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.