19 Eylül Gaziler Günü kutlandı
banner135

Türkiye genelinde olduğu gibi 19 Eylül Gaziler Günü Alaca'da da kutlandı. 
Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen program saygı duruşunda bulunulması ve akabinde İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Programda sırasıyla Garnizon Komutanlığı, Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı ve Gazilerimizin çelenkleri sunuldu.


Programa Kaymakam Kürşad Atak, İlçe Garnizon Komutanı Salih Çelik, Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu, Jandarma Komutanı Uğur Gürsoy, Emniyet Müdürü Mutlu Cenkış, daire amirleri, kurum ve kuruluş temsilcileri ile siyasi parti temsilcileri katıldı. Günün anlam ve öneminin belirtildiği bir konuşmanın da yapıldığı programda öğrenciler tarafından şiirler okundu.


ŞEHİTLİK ZİYARETİ
19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen çelenk programının ardından şehitlik ziyareti yapıldı. Protokol üyeleri ve gazilerimizin katıldığı şehitlik ziyaretinde şehitlerimiz için dua edildi. 
Kaymakam Kürşad Atak, Garnizon Komutanı Salih Çelik, Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu ve AK Parti İlçe Başkanı Ragıp Ağaçdan tarafından şehitlerimizin mezarlıklarına su döküldü. Alaca Belediyesi tarafından tekrar onarılan şehitlik ziyaretçiler tarafından tam not aldı. Programın sonunda şehit aileleri ve gazilerimize yemek ikramında bulunuldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.