1 aylık maaşını bağışladı
banner135

Bu kapsamda Çorum halkına, mülki idare amirlerine, belediye başkanlarına, üniversiteye, kamu görevlilerine ve çalışanlarına, sivil toplum örgütlerine, meslek odalarına, iş insanlarına, kısaca yardım yapabilecek herkese çağrıda bulunan Vali Mustafa Çiftçi, “Zor durumda olan, günlük ihtiyaçlarını karşılamada güçlük çeken, işini-aşını kaybetmiş insanlarımıza yardımcı olmak amacıyla Sayın Cumhurbaşkanımızın başlattığı kampanyaya destek vermemiz, milli birlik ve dayanışma duygusu içinde bu süreci hep birlikte atlatmamız, fakir-fukaraya, garip-gurabaya sahip çıkmamız hepimizin ortak sorumluluğudur.

İnşallah bu sıkıntılı günleri de; millet olarak el ele vermek suretiyle, kardeşliğimizi daha da pekiştirerek, birbirimize yardımcı olarak, nimeti ve külfeti bölüşerek geride bırakacağız. Çünkü inancımızda komşusu aç iken tok yatan bizden değildir anlayışı vardır. Geçmişte düzenlenen kampanyalara güçlü bir şekilde destek veren Çorum’un kadirşinas ve hamiyetperver insanlarını tekrar göreve davet ediyorum ve bu kampanyanın da aynı şekilde karşılık bulacağına tüm kalbimle inanıyorum.Haydi Çorum, şimdi kendi insanımıza “ensar” olma zamanı! ” açıklamalarında bulundu.

Arap Kurt

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.