VEFAT SAYISI ARTIYOR! Çorum diken üstünde
banner135

Birçok vatandaş Ekim ayının gelmesiyle birlikte artan koronavirüs vaka sayısını ve vefat sayısını merak ediyor. 
Edinilen bilgilere göre Çorum'da son 7 günde yaşanan yüksek vefat sayısı bugün de devam etti. 12 Ekim'de ilimizde koronavirüs tedavisi gören 5 hasta daha hayatını kaybetti.

8 GÜNDE 25 KİŞİ KORONAVİRÜS NEDENİYLE VEFAT ETTİ
Yapılan açıklamalara ve çalışmalara rağmen Covid-19 Çorum’da durdurulamıyor. Tedbirlerin yetersizliği Covid-19’a karşı alınan önlemlerin uygulanmaması ve bir çok etkenden dolayı virüsün yayılma hızında artış yaşadı. Normalleşme süreci ve Kurban Bayramı’ndan sonra git gide şehrin tamamını etkisi altına alan Covid-19’dan Çorum'da son 8 günde 25 kişi yaşama veda etti.
Son aylarda virüsün hızla yayıldığı Çorum'da koronavirüs nedeniyle 5 Ekim'de 5 kişi, 6 Ekim'de 3 kişi, 7 Ekim'de 3 kişi, 8 Ekim'de de 2 kişi, 9 Ekim'de 5 kişi, 11 Ekim'de 2 kişi ve 12 Ekim'de 5 kişi Covid-19 dolayısıyla yaşama veda etti

www.yaylahaber.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.