SON DAKİKA! Çorum Korona'da en kötü 3 il arasına giriyor
banner135

Devlet Hastanesi ve pandemi süreci ile ilgili Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile görüşme yaptıklarına değinen Ceylan, “Çorumda eğer böyle devam ederse bu şekilde kurallara uyulmazsa Hitit Üniversitesi Hastanesi ve Gögüs Hastalıkları Hastanesi bize yetmeyecek. En az iki ilçemize buradan pozitif hasta göndermemiz gerekecek. Daha önce bir günlük vaka bir elin parmaklarından az demiştim şimdi de şöyle diyorum. İki elin parmaklarının 5 katı sayısınca günlük hasta yatışı oluyor. Bu az bir rakam değil. Hasta yatışı diyorum, pozitif vaka demiyorum. Pozitif vaka daha da fazla. Günlük hasta yatışı sayısı düşünüldüğünde daha ne kadar dayanabiliriz. Bunu kamuoyunun takdirine bırakıyorum. Maske, mesafe ve hijyene dikkat edelim. Çorum iyi durumda değil. Şu ana kadar valilik açıklama yaptı. Ama ben net ve kesin konuşuyorum. Benim üslubum budur. Çorum Türkiye’de en çok vakası olan ilk 3 il arasına girmek için koşuyor. Bizdeki verilerin ışığında. Özellikle devlet hastanesi ile ilgili görüşmelerim oldu ivedi bir şekilde tüm işlemler ve güçlendirme projeleri bitirilerek seneye devreye sokulacak. Salgın sürecinin nasıl ilerleyeceğini bilmiyoruz” açıklamalarında bulundu.

Öte yandan Genel Yayın Yönetmenimiz Hacı Odabaş’ın pandemi süreci ile ilgili yapmış olduğu araştırmaları ve haberleri, Çorum Valisi Mustafa Çiftçi ve AK Parti MKYK Üyesi Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan ayrı ayrı yapmış oldukları açıklamayla desteklediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.