Korona Çorum'da bir günde 15 can aldı
banner135

Yapılan açıklamalara ve çalışmalara rağmen Covid-19 Çorum’da durdurulamıyor. Tedbirlerin yetersizliği Covid-19’a karşı alınan önlemlerin uygulanmaması ve bir çok etkenden dolayı virüsün yayılma hızında artış yaşadı. Normalleşme süreci ve Kurban Bayramı’ndan sonra git gide şehrin tamamını etkisi altına alan Covid-19’dan bugün 15 kişinin hayatını kaybettiği bilgisine ulaşıldı.

ÖZEL HABER: HACI ODABAŞ

Yaşanan bu vahim tablo Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’ın geçtiğimiz hafta yaptığı, “Eğer böyle giderse Çorum Covid-19’da Türkiye’de ilk 3 şehir olma yolunda koşuyor” ifadelerini haklı çıkardı.

Ayrıca 81 ilde dün itibarıyla vefat sayısı 55 iken Çorum’da bu sayının 15 olması akıllara yetkililerin gereken önlemleri, zamanında alıp almadıklarına dair soru işaretleri getiriyor.

Şehrimizde Covid-19 artışı bu hızla devam ederse, vaka ve ölümlerin katlanarak artmasından endişe ediliyor.

www.yaylahaber.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.