Çorum S.O.S veriyor! Çorum'da 1.560 kişi koronavirüs tedavisi görüyor
banner135

Özellik son 1 ayda Çorum'da çok yüksek derecede koronavirüs vaka sayısı artışı vefat artışı yaşanmıştı. Bu artış Sağlık Bakanlığı'nın da dikkatini çekmiş ve Çorum düşük riskli bölgeler grubundan çıkarılıp son aşama olan Çok Yüksek Riskli Bölgeler grubuna eklenmişti.
Çorum Valisi Mustafa Çiftçi'nin bugün denetimler sırasında yaptığı açıklamaya göre bugün itibariyle Çorum'da 1560 hasta koronavirüs tedavisi görüyor.

Vali Çiftçi, “229 tane hastamız şuanda il genelindeki hastanelerde tedavi görüyor. 13 tane hastamızın yoğun bakımda tedavileri devam ediyor. 6 tane hastamız entübe yani yaşam destek ünitesine bağlı olarak tedavileri devam ediyor. Bin 312 kişiye de evinde karantina uyguluyoruz. Bugüne kadar 21 hastamız vefat etti” dedi.

Öte yandan Bugün Çorum Valisi Mustafa Çiftçi başkanlığında toplanan İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu'nun Çorum'da radikal yasaklar alması bekleniyor.

www.yaylahaber.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.