Çorum askerine ağladı! İlhan Öztürk son yolculuğuna uğurlandı
banner135

Tekirdağ – Çorlu’da vatani görevini yapmakta olan Çorumlu Piyade Er İlhan Öztürk, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Çorum Merkez Seydimçakallı Köyünden Ali Öztürk’ün oğlu İlhan Öztürk, askeri vazifesini yerine getirmekte iken, gece saatlerinde geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.

26 yaşında ve bekar olan Çorumlu şehidin cenazesi Merzifon Havaalanı’ndan askeri tören eşliğinde alındı.

Cenaze daha sonra Çorum’a getirilerek, evinin önünde helallik alındıktan sonra Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı’nda düzenlenen tören düzenlendi.

Törene AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Vali Vekili Recep Yüksel, Jandarma Albay İlhan Uzunoğlu, Emniyet Müdürü Mehmet Gülser, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat, AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, CHP İl Başkanı Mehmet Tahtasız, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Yahya Çoban, Anadolu Hitit Dernekleri Federasyonu Başkanı ve Alaca Lider Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hacı Odabaş, bazı daire müdürleri, ailesi ve sevenleri katıldı.

Çorumlu şehit İlhan Öztürk, ardından Seydimçakallı Köyü’nde toprağa verildi.

Şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesi, yakınları ve Türk milletine başsağlığı dileriz. Mekanı cennet olsun.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.