Bek Tarım, Devler Ligi'nde
banner135

Çorum'dan sadece Ahlatcı Kuyumculuk, Ahlatcı Metal Rafineri ve Bek Tarım'ın girmeyi başarabildiği Türkiye'nin en büyük şirketler sıralaması olan Fortune 500 Türkiye 2021 Listesi belli oldu.

ÖZEL HABER: İLHAMİ TÜRKSAL

Fortune 500 Türkiye Listesi'nde Türkiye'nin en büyük 500 şirketini yer alıyor.
Henüz resmi olarak açıklanmayan Fortune 500 Türkiye 2021 Listesi'nde edindiğimiz bilgilere göre Bek Tarım, 907 Milyon 864 Bin 576 TL net satış rakamı ile listeye 386. sıradan girdi.

EN VERİMLİ ŞİRKETLER SIRALAMASINDA DEVLERİ ARKASINDA BIRAKTI
Fortune 500 Türkiye 2021 Listesi'nde yer alan En verimli şirketler sıralamasında Çorum firması Bek Tarım, büyük bir yükseliş gösterdi.
3 gruptan oluşan En Verimli Şirketler kategorisinde Bek Tarım, Aktif Devir Hızı Kategorisine 9. sırada, Çalışan Başına Satış Hacmi Kategorisinde 11. sırada ve Özkaynak Devir Hızına göre 42. sırada yer aldı

(Resimleri büyütmek için üzerine tıklayınız)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.