Alaca'dan 3 kişinin mal varlığına el konuldu
banner135

FETÖ-DEAŞ ile PKK\KCK terör örgütü elebaşları ile örgüt üyesi 377 kişinin mal varlıklarının dondurulmasına ilişkin Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın Karar’ı Resmi Gazete’de yayımlandı. Alaca’dan Necdet Başaran, Davut Yalçın ve Orhan Kertim’in malvarlıklarına el konulduğu bilgisine ulaşıldı.

Hazine ve Maliye Bakanlığı, FETÖ- DEAŞ ile PKK\KCK terör örgütü elebaşları ve örgüt üyesi 377 kişinin mal varlıklarının dondurulmasına ilişkin kararı yayınlanırken, kararda Çorum’dan da isimler yer aldı.

Yayınlanan listeye göre FETÖ ve PKK terör örgütlerinin elebaşları ile sözde örgüt yöneticilerinden Fetullah Gülen, Cemil Bayık, Murat Karayılan, Akın İpek, Duran Kalkan, Hidayet Karaca, Melek İpek, Mustafa Karasu, Ferhat Abdi Şahin, Sabri Ok, Fehman Hüseyin, Ahmet Kurucan, Ekrem Dumanlı, Musa Aşoğlu, Önder Aytaç, Mehmet Yalınalp, Selman Kuzu’nun da mal varlıkları donduruldu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan imzası ile 205 FETÖ, 86 DEAŞ, 77 PKK/KCK ve 9 DHKP-C’linin yer aldığı 377 kişilik listede Çorum’dan da 8 kişi bulunuyor. Buna göre hepsi FETÖ terör örgütünden olduğu belirtilen Sungurlu’dan Ahmet Höçük, Arif Asalıoğlu, İskilip’ten Erdem Aslan, Mecitözü’nden Halil Hardal, Numan Erdoğan, Alaca’dan ise Necdet Başaran, Davut Yalçın ve Orhan Kertim’in malvarlıklarına el konulduğu öğrenildi.

www.yaylahaber.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.