Kebapçım, Alaca halkına kapılarını açtı
banner135

Alaca’da yemek sektöründe var olan açığı kapatmak istediklerine değinen İşletme Sahibi Çınar Yeşilbaş, “Yemek sektöründe Alaca’da kaliteli hizmet vermek için bu yola çıktık. Müşteri memnuniyetinin ön planda tutacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Yemek konusunda kendini kanıtlamış Diyarbakırlı ustamızın marifetlerini, kalifiye elemanlarımız ve hizmetimiz vasıtasıyla Alacalılarla buluşturacağız” dedi.
Koronavirüs nedeniyle açılış gerçekleştirmeyeceklerinin altını çizen Çınar Yeşilbaş, Tüm dünyada olduğu gibi ülkemiz Covid-19 ile mücadele ediyor.Bu sebepten dolayı açılış gerçekleştirmeyeceğiz. Ama müşterilerimizin ve kendi sağlımızın korunması için işletmemizde hijyen kurallarını öncelikli hedefimiz olarak belirledik. Yani önce hijyen sonra hizmet düşüncesindeyiz. Müşterilerimiz gönül rahatlığıyla burada yemek yiyebilirler. Onların sağlığı, bizim sağlığımız” ifadelerine yer verdi.
Alo Paket uygulamalarının var olduğuna değinen Yeşilbaş, “Adana Kebap, Kuzu Şiş, Ciğer Şiş ve tatlı olarak künefemiz vardır. İsteyen müşterilerimiz 0552 670 89 19 nolu hattımızdan bize ulaşabilir ve sipariş verebilirler. Biz kaliteyi ve hijyeni ön planda tutarak Alaca halkına hizmet vereceğiz” açıklamalarında bulundu.

Arap Kurt

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sükrü ulus 4 yıl önce

memleketimize hayirli ugurlu olsun bol bereketli kazanclar diliyorum.