Esnafa can suyu
banner135

Hazine ve Maliye Bakanlığı faiz destekli Halkbank'ın 'Esnaf Destek Paketi' kapsamında esnaflara 6 ay geri ödemesiz 25 bin TL kredi desteği vereceğini açıklamasının ardından Alaca'da esnaflar, Alaca Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi'ne başvuruda bulundu. 
Alaca Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi, Halkbank aracılığıyla esnaf üyelerine 25 bin TL kredi desteği sundu. Koronavirüs nedeniyle iş yapamaz hale gelen esnafa destek olmak amacıyla Halkbank tarafından 'Esnaf Destek Paketi' açıklanmasının ardından Alaca'daki toplam 270 kişi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifine başvuruda bulundu. 120 esnafın dosyası sonuçlandırılırken ve bu esnaflara toplamda 3 milyon TL'lik kredi desteği verilirken 150 esnafın da kredi için dosyaları hazırlanıyor. 

Şükrü Demiray

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.