Alaca'da hem ekonomi hem tarım canlandı
banner135

Alaca Tahıl Pazarı'nı ziyaret eden Milletvekili Kaya, Alaca Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu, Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Arslan, AK Parti Alaca İlçe Başkanı Ragıp Ağaçdan, meclis üyeleri, bazı il yönetim kurulu üyeleri ve bazı partililerin de katılımı ile burada vatandaşlarla görüşerek istişarede bulundu.

Milletvekili Kaya, öte yandan tahıl pazarında gördüğü ay çiçeği (çekirdek) hasadı için ise "Resimde gördüğünüz normal bir dağ değil, Alaca’da yetişmiş Ay Çiçeği dağı. Alaca tahıl pazarımızı ziyaret ederek hemşerilerimizle istişarelerde bulunduk" dedi.

120 DÖNÜM ARAZİ SUYA KAVUŞACAK

Milletvekili Kaya, ayrıca Koçhisar Barajı ile ilgili bilgiler vererek, "1. etapla 75.000 dönüm arazi suyla buluşturduk, inşallah bu sene 2. etabın ihalesini de yaptıracağız ve 45.000 dönüm araziyi de su ile buluşturacağız. Toplamda 120.000 dönüm araziyi suya kavuşturmuş olacağız. Bugün gördük ki 1. etap sulama ile Alaca’ya su vererek can vermişiz. Hem ekonomi hem de tarım canlanmış" diye konuştu. 

Arap Kurt

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.