Yapay zekâ destekli elektronik haberleşme sistemleri tanıtıldı
banner135

Alaca Avni Çelik Meslek Yüksekokulu Elektronik Haberleşme Teknolojisi Programı öğretim elemanları Yapay zekâ destekli elektronik haberleşme sistemlerinin tanıtılması için Alaca Fen Lisesi 10. 11. sınıf öğrencileri ile bir araya geldiler.
Yüksekokul tarafından gerçekleştirilen Çizgi izleyen robot tasarımı Fen Lisesi öğrencilerine yönelik proje yapım aşamalarıyla ilgili bilgilendirme yapılarak Çizgi izleyen robotun çalıştırılması gerçekleştirildi.
Ayrıca Fen Lisesi öğrencilerine Bluetooth kontrollü sistemlerin kodlama yapısı, kodlama programlarının kullanımının nasıl gerçekleştirildiği uygulamalı olarak gösterildi. Elektronik Haberleşme Teknolojisi Programı öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Selim Özdem ve Öğr. Gör. Önder Yakıştıran’a Alaca Fen Lisesi Müdür Yrd. Mustafa Dilmen tarafından teşekkür plaketi verildi.

Anahtar Kelimeler:
çorumAlacaYapay Zeka
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.