Veda yemeği düzenlendi
banner135

Alaca Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü çalışanları tarafından Engin Arslanboğa'ya veda yemeği düzenledi
Alaca Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nde 3 yıldır idarecilik yapan ve Milli Eğitim Bakanlığı'nın düzenlemesi ile norm kadro gereği idareci olarak Çorum Ertuğrul Gazi İlkokulu'na Müdür Yardımcısı olarak tayini çıkan Engin Arslanboğa'ya Alaca Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü çalışanları, idarecileri ve kursiyerler veda yemeği verdi.
Düzenlenen veda yemeğinde duygulu anlar yaşanırken Alaca Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü çalışanları, idarecileri ve kursiyerler görev yaptığı süre içerisinde kendisinden memnun olduklarını, güzel hizmetlere imza atıldığını söyleyerek teşekkür ettiler. 
Alaca Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü idarecileri, kurumda çalıştığı sürece gösterdiği gayretli ve başarılı çalışmalarından dolayı Engin Arslanboğa'ya teşekkür ederek, yeni görev yerinde başarılar diledi.
Engin Arslanboğa ise, "Üç yıldır hizmet verdiğim kurumdan başka bir kuruma görevim gereği gidiyorum. Hep beraber güzel hizmetlere imza attık, hepinize gösterdiğiniz teveccühten dolayı teşekkürlerimi sunuyorum" dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.