Okul servisi denetimleri devam ediyor
banner135

Taşımalı eğitim yapan öğrencilerin, okullarına güvenli ve konforlu bir şekilde ulaşmalarını sağlamak amacıyla Alaca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okul servisleri denetleniyor.
Alaca'nın farklı yerlerinde oluşturulan denetim noktalarında Alaca Milli Eğitim Müdürlüğü personelince yapılan denetimlerde öğrenci sayısı, araç veya şoför değişikliğinin yapılıp yapılmadığı, araç sigortası ve yangın tüpünün olup olmadığı kontrol edildi. 
Denetimler, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yılmaz Karaalp başkanlığında, komisyon üyeleri tarafından gerçekleştirildi. İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yılmaz Karaalp, öğrencilerin evlerine güvenli bir trafik ortamında gidip gelmelerini sağlamak amacıyla araç denetimlerinin aksamadan devam edeceğini ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.