Öğrencilerden örnek çalışma
banner135

Şehit Nedim Tuğaltay Lisesi öğrencilerinden Talha Okay, Görkem Çetin, Adem Demiröz ve Sultan Aksoy, ''Kitaplarla Umut Ol'' projesi kapsamında bir üst sınıflara geçen öğrencilerden topladıkları çözülmemiş kaynakları toplayarak ilçede ders çalışma kaynak kitap ihtiyacı olan öğrencilere ulaştırarak büyük bir sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdiler.
Proje sorumlularından Talha Okay: ''İlk önce kendi arkadaş çevremizden topladığımız kitapları ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. Fakat gördük ki, bu ihtiyaç diğer okullarda, köy okullarında da var. Projenin kapsamını genişleterek, topladığımız kitap sayısını artırarak daha fazla öğrenciye ulaştık. Öğrencilerin yüzündeki tebessüm en büyük motivasyon kaynağımızdı projede yer alan ve emek harcayan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.