"Kırtasiye malzemesi kırtasiyeciden alınır”
banner135

2021-2022  eğitim öğretim yılına günler kala öğrencileri ve velileri tatlı bir telaş sardı. 
Koronavirüs salgınından dolayı geçen dönem okulların kapatılmasına karar verilmesi ile birlikte hem öğretmenler, hem veliler, hem öğrenciler zorlu bir süreçten geçerken, öğrencilerin tüm ihtiyaçlarını bulabilecekleri kırtasiyeciler de zor günler yaşadı. 
Alaca Gürsoylar Kırtasiye Sahibi Muhammed Salih Gürsoy, bu eğitim öğretim sezonuna hazır olduklarını, öğrencilerin tüm kırtasiye malzemelerini Gürsoylar Kırtasiye'de bulabileceklerini ifade etti. 
Gürsoy, “İlçemizde 2012 yılından beri faaliyet göstermekteyiz. Gürsoylar Kırtasiye olarak defter, kalem, okul çantası, ana sınıfı malzemeleri ve birçok kırtasiye ihtiyacı olan öğrencilerin tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri bir adresiz. Vizyonumuz her eğitim yılında ebeveyinlerin maddi olarak yaptığı fazla masrafı minimuma indirmek ve kaliteli ürünlerin uzun süre kullanılmasını sağlamak. Gürsoylar Kırtasiye, kalemden silgiye, defterden okul çantasına ve tüm sınavlara hazırlık kitaplarına kadar uygun fiyata ulaşabileceğiniz bir adrestir” dedi.
Ortopedik lisanslı okul çantaları alınması gerektiğini belirten Gürsoylar Kırtasiye sahibi Muhammed Salih Gürsoy, okul çantaları ve kırtasiye malzemeleri alınırken kanserojen madde içermeyen TSE belgeli ürünleri tercih etmelerini önemle rica etti.
Gürsoy, "Kaliteli ürünlerin kalitesiz ürünlere oranla 3 kat daha uzun süreli kullanıldığını unutmayalım. Hiçbir şey geleceğimiz olan çocuklarımızdan daha önemli değildir. Kırtasiye ürünleri alırken lütfen kaliteli ürünleri ve belgeli ürünleri tercih edelim" ifadesini kullandı.
Büyük alışveriş merkezi ve marketlerin kırtasiye malzemelerini sezonluk yaptıklarını dile getiren Gürsoy, "bazı ulusal marketlerin sattığı ürünler marka ürünler değildir merdiven altı diye tabir ettiğimiz kalitesiz ve sağlıksız ürünlerdir. Tüm hemşerilerimizi kırtasiye alışverişi yaparken kırtasiyecilerimizi tercih etmelerini rica ediyoruz. Bizler 12 ay hizmet veriyoruz .Kırtasiye kırtasiyeciden alınır" diye konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.