HEM'den öğrencilere kurslarla ilgili bilgi
banner135

Alaca HEM tarafından Alaca KYK öğrenci yurdunda kalan Hitit Üniversitesi Alaca Avni Çelik Meslek Yüksekokulu öğrencilerine kurum ve kurslar hakkında çeşitli bilgilendirmelerde bulunuldu.
Gerçekleştirilen toplantılar Müdür Yardımcısı Özlem Çeribaş ve öğretmenler tarafından erkek ve kız öğrenci grubu olarak iki grup halinde yapıldı.
Toplantıda öğrencilere slayt gösterileri etrafında çeşitli bilgilendirmeler, kurs programları tanıtıldı. Akabinde öğrencilerin soruları cevaplandırılarak kurslara katılmaları tavsiye edildi. Konu ile açıklamalarda bulunan Alaca HEM yetkilileri; “Bizleri davet ederek bu toplantıya vesile olan bizi ağırlayan Yurt Müdürü Yasin Koçak ve Müdür Yardımcısı Salih Sever beylere kurumumuz adına teşekkür ediyoruz.” denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.