'Gençlik ve Güvenli Gelecek' anlatıldı
banner135

Alaca'da gençlere yönelik 'Gençlik ve Güvenli Gelecek' konulu konferans gerçekleştirildi. 
Alaca Belediyesi Kültür Salonu'nda terörle mücadele ve bilgilendirme kapsamında yapılan konferans Çorum İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirildi. 
Görevli polis memurları tarafından öğrencilere terör ve terör örgütü üyelerinin gençlere yönelik yasadışı faaliyetleri konusunda bilgiler verildi. Konferansta emniyet personelleri emniyet olarak suç ve suçlarla mücadele etmenin görevleri arasında olduğunu dile getirerek, "Asayişi ve huzuru sağlamamız görevimiz fakat bunu yaparken toplumdaki vatandaşlarımızla ve öğrencilerimizle el birliği halinde çalışma yapmamız gerektiğini biliyoruz. Çünkü biz onlar için buradayız" diyerek polis vatandaş ilişkisine dikkat çektiler. Program sonunda çeşitli ikramlarda bulunularak polis ve öğrenciler arasında sohbet ortamı oluşturuldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.