Çorum'da yüz yüze eğitim için hazırlık toplantısı
banner135

Yüz yüze eğitime ilişkin yol haritasının açıklanmasının ardından Millî Eğitim Müdürü Abdullah Kodek, ilçe milli eğitim müdürleri ve şube müdürleri ile değerlendirme toplantısı yaptı.

Toplantıda 2021-2022 eğitim öğretim yılının sağlıkla ve güvenle başlayabilmesi okul ve kurumlarda alınması gereken tedbirler ele alındı. Okullarda maske, mesafe ve hijyenden ödün verilmeyeceğini ifade eden Kodek, 'Okulum Temiz Belgesi' ile okulların temizlik konusunda belirli standartlara sahip olduklarını söyledi.

Velilerin çocuklarını gönül rahatlığıyla okullara gönderebileceklerini dile getiren İl Milli Eğitim Müdürü Kodek, "6 Eylül'de yeni eğitim öğretim yılı için Çorum merkez ve ilçelerde el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz" dedi. Milli Eğitim Müdürü Kodek, "2023 Eğitim Vizyonumuz doğrultusunda çalışarak geleceğimizin teminatları olan çocuklarımız için en iyi öğrenme ortamlarını sağlama gayretinde olacağız" şeklinde konuştu.

Arap Kurt

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.