Çorum'da eğitimin meşalesini Uzman Eğitim Kurumları taşıyacak
banner135

Yeniyol Mahallesi Gazi 8. Sokak No:4’te Çorumlu gençlerin geleceğine ışık tutmaya hazırlanan Uzman Eğitim Kurumları, erken kayıt fırsatlarından yararlanmak üzere öğrencileri ve velileri bekliyor.

Çorumdaki eğitim kurumları içerisinde en kapsamlı ve en büyük kurs merkezi olarak hizmet veren Uzman Eğitim Kurumları öğrenciler için geniş, ferah çalışma alanı ve dinlenme alanları sunarken gençlerin gelişimi ve araştırma yeteneklerini geliştirmek için farklı metotlar geliştiriyor

14 kişilik normal sınıfların yanı sıra 6 kişilik VIP sınıflarla hizmet verecek olan Uzman Eğitim Kurumları 9. 10. 11. 12. Sınıflara ve mezun gruplarına hitap eden farklı eğitim sistemiyle 4 ayrı kütüphanesi, her branşa ait faklı çözüm odaları ve bireysel etüt imkanını gençlerin hizmetine sunuyor.

Uzman Eğitim Kurumları Kurucu Müdürü Alacalı hemşehrimiz Gökhan Baykara yaptığı açıklamada, Eğitim her zaman geleceğimiz ve ülkemiz adına önemli bir alandır. Biz vereceğimiz eğitimle Çorumlu gençlerin geleceğinde etkin rol oynayacağız. Tüm imkanlarımızı onların ilerde daha güzel bir hayat yaşamaları için seferber edeceğiz.Uzman Eğitim Kurumları olarak öğrencilere vereceğimiz sınav stresi yönetimi ve eğitim süreçleri hakkında psikolojik danışma desteği ve mesleki eğitim seminerleri ile Çorum'da bir ilke adım atmanın gururunu yaşıyor olacağız.Çorumda eğitimin meşalesini Uzman Eğitim Kurumları taşıyacak. Gençlerimizin geleceğe aydınlık yollardan yürümesini sağlayacağız" dedi.

"KALİTELİ EĞİTİM GELECEĞE YAPILAN EN ÖNEMLİ YATIRIMDIR"

Uzman Eğitim Kurumları Müdürü Şeref Aktaş ise, Bizler Uzman Eğitim Kurumları olarak eğitim kadrosundan binanın fiziki yapısına, yayın konusundan eğitim planlamasına kadar her anlamda 2021-2022 eğitim öğretim sezonuna hazırız. Bünyemizde çok sayıda pandemi koşullarına uygun derslik ve VIP sınıflar bulunmakla birlikte, her katta ayrı rehberlik servisi, her katta ferah serbest çalışma salonları, her katta soru çözüm odası ve birebir etüt salonları, her katta ayrı kütüphane, projeksiyon sınıfları, hijyenik kantin hizmeti, her katta lobi ve dinlenme alanları ile geniş teneffüshanelere sahiptir. Bizler gençlere eğitim dediğimizde tam donanımlı bir eğitimden bahsediyoruz. Gençleri hayata ve ileride sevdikleri ve istedikleri mesleklere hazırlamak onlara bu yolda yardımcı olmak adına bizler buradayız. Eğitim asla tesadüflere bırakılacak bir alan değildir. Kaliteli eğitim geleceğe yapılan en önemli yatırımdır. Velilerimizi ve öğrencilerimizi erken kayıt avantajlarından yararlanabilmeleri için kurumumuza bekliyoruz" açıklamalarında bulundu.

"Eğitim gönül işidir"

Uzman Eğitim Kurumları Kurucularından Nedime Yalçın, "Kaliteli yayınlarımız ve uzman kadromuzla eğitimin aranan adresi olacağız. Gençlerin hayatlarını inşa edebilmeleri için gerekli materyalleri sunmaya hazırız. Eğitim gönül işidir. Biz canı gönülden öğrencilerimize her alanda destek verip yollarındaki engelleri hep birlikte aşacağımızdan eminim. Kurum olarak elimizden geleni yapmaya hazırız" ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.