Çorum'a Polis Moral Eğitim Merkezi Müjdesi
banner135

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, müjdeyi verdi. Ahlatcı, eski askeri kışlanın olduğu alanda 20 dönümlük bir arsaya Polis Moral Eğitim Merkezi yapılması konusunda anlaştıklarını açıkladı.

AK Parti Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan ve AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı ile birlikte İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu ziyaret etti.

İl Başkanı Ahlatcı ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, Süleyman Soylu’nun Çorum’a geleceğini ve Çorum için bir müjdesi olduğunu söyledi.

Başkan Ahlatcı, ziyaretle ilgili, “Güzel insan kıymetli İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’yu MKYK Üyesi Milletvekilimiz Sayın Ahmet Sami Ceylan ile birlikte ziyaret ettik.Bakanlığımızın bahçesinde yaptığımız gezide Çorum’a geleceğini ve Çorum’umuz için güzel bir müjdesi olduğunu söyledi” dedi.

MÜJDEYİ VERDİ

Kendisine telefon ile ulaştığımız AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, Çorum’a müjdeyi verdi. Bakan Soylu ile görüşmelerinde Polis Moral Eğitim Merkezi yapılması konusunda anlaştıklarını dile getiren Ahlatcı, Bakanımızla samimi bir ortamda görüştük. Bizi çok sıcak bir şekilde karşıladı. Daha önceki dönemde Çorum’a geldiğinde biz bu talebimizi kendisine iletmiştik. Polis evimizin olmadığı söylemiştik. O da bununla ilgili Ankara’ya gelin görüşelim demişti. Sözleşmiştik” diye konuştu.

ESKİ KIŞLADAKİ 20 DÖNÜMLÜK BİR ARSAYA YAPILMASI PLANLANIYOR

Tesisin eski askeri kışlanın olduğu alanda 20 dönümlük bir arsaya yapılacağını dile getiren Başkan Ahlatcı, “Eski askeri kışlanın olduğu alanda 20 dönüm bir alanı Polis Moral Eğitim Merkezi. Projemizi ilettik. Çevre illerde yok. Direk Ankara’ya bağlı bir tesis olacak” şeklinde konuştu.

“SÜREKLİ BİR İNSAN SİRKÜLASYONU OLACAK”

İçerisinde kamu kurumlarda çalışan memurlara eğitim seminerleri verilebileceğini, aynı zamanda memurların otel gibi de kullanabileceğini kaydeden Ahlatcı, “Otel konforundaki tesiste Konferanslar, eğitim seminerleri de yapılabilecek. Sene içerisinde sürekli eğitim çalışmaları yapılacak ve insan sirkülasyonu olacak. Kamu görevlilerin gelip kalabileceği çok güzel bir alan olacak. İçinde polisin veya kamu görevlilerin yararlanabileceği kompleks bir tesis yapılacak” ifadelerini kullandı.

BAKAN SOYLU ÇORUM’A GELECEK

Bakan Soylu’yu Çorum’a davet ettiklerini ve kendisinin de en kısa sürede Çorum’a gelmek istediğini belirten Başkan Ahlatcı, “Çorum’a davet ettik. Çorum’a geleceğini söyledi. Samimi güzel bir görüşme oldu. Kendisine teşekkürlerimizi iletiyoruz. Çorum’un böyle bir tesise ihtiyacı olduğunu, layık olduğunu ilettik. Ben inanıyorum ki 2020 yılında bu tesisimizi Çorum’a kazandıracağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.