Camiler çocuklarla şenlendi
banner135

Eğitimler, koronavirüs tedbirleri doğrultusunda, çevrim içi ve yüz yüze verilecek talimatlarının ardından camiler çocuklara açıldı. Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü, "2021 Yılı Yaz Kur'an Kursları Uygulama Esasları"nı belirledi. Buna göre bu yıl yaz Kur'an kurslarıyla ilgili alınacak tedbirler ve hazırlıklara yönelik çalışma esasları 81 ilin müftülüklerine gönderildi.
Diyanet İşleri Başkanlığının her yıl okulların tatile girmesiyle birlikte açtığı yaz Kur'an kursları bu yıl da COVID-19 salgınına karşı alınan tedbirler nedeniyle yaş gruplarına göre çevrimiçi veya yüz yüze eğitim şeklinde gerçekleştirilmeye başlandı.2021 yılı yaz Kur'an kurslarında eğitim öğretimin tek dönem halinde 5 Temmuz-20 Ağustos tarihleri arasında yapılması planlandı. Kur'an kursları ve camilerimize müracaat eden velilerimiz çocuklarının Kur’an eğitimi almaları için görevlilere teslim ettiler.
Camilerimiz çocuklarla şenlendi. “Çocuklarımızın camilerde hijyen kurallarına uygun bir şekilde eğitim görmeleri bizleri çok sevindirdi.” diye açıklamalarda bulunan veliler yetkililere teşekkür etti.

(Hikmet Özdemir)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.