Başkan Şaltu, KYK öğrencileriyle buluştu
banner135

3 saat süren buluşmada Başkan Şaltu, özgeçmişi ve öğrencilik hayatından bahsederek, barınma hizmeti veren YKY yurtlarının hizmet kalitesi anlamında geldiği güzel seviyeye değindi. Öğrencilere hedef belirleme konusunda tavsiyelerde bulunan Başkan Şaltu, odaklandıkları hedeflerin farkındalık oluşturması gerektiğini ve kişisel olarak da gelişimlerinin büyük öneme sahip olduğunu ifade etti.

Öğrencilik yıllarındaki anılarını anlatan Başkan Şaltu, yurt öğrencilerinin belediyecilik anlamında istek ve taleplerini dinleyerek not aldı. Başkan Şaltu, belediye olarak tarımsal faaliyetlere farklı ürün çeşitliliği noktasında tohum desteği verdiklerini ve belediyenin tarımsal projeleri olduğunu dile getirerek, bu projeleri öğrenciler ile paylaştı.

Alaca Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlamında güzel örnekler sergilediğini aktaran Başkan Şaltu, sosyal yardım anlamında da günlük olarak belediye aşevinde hazırlanan yemeklerin normal günlerde 150 aileye, Ramazan ayında ise 2000 kişiye ulaştığını söyledi. Alaca’nın yapısından ve halkının sıcak kanlı oluşundan öğrencilere bahseden Başkan Şaltu, öğrencilerden gelecek olan olumlu projelere de destek verebileceklerini dile getirdi. Başkan Şaltu, sohbetin ardından öğrencilerin barınma alanlarını ve diğer birimlerini gezerek Yurt Müdürü Yasin Koçak’tan bilgi aldı. Kendisine öğrencilerle buluşma fırsatı veren Yurt Müdürü Yasin Koçak’a teşekkür eden Başkan Şaltu, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirerek yurttan ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.