Asya Zehra'nın azmi hayran bıraktı
banner135

Çorum'un Alaca İlçesi'ndeki Büyüksöğütözü Köyü'nde yaşayan minik Asya Zehra'nın azmi herkesi hayran bıraktı. 
Koronavirüs tedbirleri çerçevesinde okulların tatil edilmesi ile birlikte tüm öğrenciler EBA üzerinden canlı derslere katılmaya başladı.  Alaca'da Dr. Ali Dedekargınoğlu İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Asya Zehra Kaplan, köyde internet ve cep telefonlarının çekmemesi üzerine köyün 500 metre yukarısında bulunan tepeye çıkarak cep telefonu ile derse bağlandı. Minik Asya Zehra'nın bu azmi ise başta Alaca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olmak üzere öğretmenlerini duygulandırdı. 
Alaca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, "EBA üzerinden canlı derslerin başlaması ile birlikte öğrencilerimizi farklı bir heyecan sardı. Köylerde telefon şebekesinin zayıf olması öğrencilerin canlı derse bağlanmasını zorlaştırıyor. 
Ders içeriğinden ziyade yaklaşık iki aydır göremedikleri öğretmenlerini özleyen öğrencilerimiz, derse katılmakta engel tanımıyor. En güzel örneği de İlçemizin Büyüksöğütözü köyünde ikamet eden Dr. Ali Dedekargınoğlu İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Asya Zehra Kaplan'ın köyde internet ve cep telefonlarının çekmemesi üzerine köyün 500 metre yukarısında bulunan tepeye çıkarak cep telefonu ile derse bağlanması hepimizi duygulandırdı. Öğrencimizi bu çabasından dolayı tebrik ediyoruz."dedi. 

Arap Kurt

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.