Alaca İ.H.O.’ya forma hediye ettiler
banner135

Gençlerin ve eğitim camiasının her daim yanında olduklarını dile getiren İtimat Sürücü Kursu sahipleri Vedat Mutlu ve Mustafa Tosuncu; “Formalarımızı gençlerimize hediye etmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Amacımız bir nebze de olsa farkındalık oluşturmak ve destek vermektir. Bu anlamda hayırlı ve uğurlu olsun” dediler.
Formaları alan Alaca İmam Hatip Orta Okulu idareci ve öğretmenleri yapılan bu destekten dolayı İtimat Sürücü Kursu sahipleri Vedat Mutlu ve Mustafa Tosuncu’ya teşekkür ederek; “İlçemizin genç işadamları İtimat Sürücü Kursu sahipleri Vedat Mutlu Bey ve Mustafa Tosuncu Bey okulumuz Alaca İ.H.O.’ya tam takım forma yaptırdılar ve hediye ettiler. Kendilerine okul idaremiz öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ediyorum. İnşallah bu kardeşlerimizi sivil toplum örgütlerin de yönetici olarak görürüz Alaca söz konusu olunca hiçbir hesap yapmadan başı açık gerektiğinde yalın ayak koşan bu kişiler daha büyük övgülere layıklar” dediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.